tisak na veliki format

  • Foto papir
  • Platno
  • Samoljepljiva folija
  • Zastava
  • City light
  • Prozorska grafika
  • Podna i zidna grafika
  • Cerade

TISAK NA TEKSTIL

Tisak na naše ili Vaše majce i drugi tekstil (kape, pregače, jakne, kape, vrečice, kišobrane,) s Vašom fotografijom, motivom ili tekstom. Možemo otisnuti logotip Vaše tvrtke, promotivni slogan, fotografiju, tekst, crtež Vaših najdražih i sl.

 

Etikete za vino

Vrhunski dizajn naljepnica, etike za vino, med, maslinovo ulje...

Naš cilj je dizajnirati i razviti jedinstveni dizajn etikete koja je prilagođena individualno svakom klijentu sukladno s potrebama i vizijom klijenata. Svaki dizajn radimo unikatno s pažnjom na detalje. Prije dizajna etikete, konzultiramo se s Vama oko svih potrebnih detalja kako bi se u samome startu odabrao dobar smjer. Nakon odabira smjera i konzultacija izrađujemo idejna rješenja dizajna aplicirana na Vašoj ambalaži. Ukoliko nemate logotip/znak, možemo Vam ponuditi uslugu dizajna logotipa/znaka.

Prilikom dizajna etikete pridržavamo se svih zakonskih obveza koje etiketa mora sadržavati

3D natpisi

3D reklame, natpisi, slova i logotipi od stiropora i drva.

Etikete za med

Iskoristite priliku i napravite ili osvježite naljepnicu za med! Naš tim dizajnera će Vas vrlo rado uputiti kako dizajnirati etiketu po trenutnim važećim standardima. Npr. osim imena i prezimena, adrese i broja telefona vlasnika, naziva i broja OPG-a, na etiketi se mora navesti i R - broj rješenja iz Uprave za Veterinarstvo o registraciji objekta. Za naziv hrane se stavlja samo "med", a ispod toga vrsta - npr. "bagrem" za sortni med ili "cvjetni" ako je u teglici poliflorni med. Treba napomenuti da je obavezno navesti i rok trajanja meda -isključivo riječima"najbolje upotrijebiti do".

Oslikavanje vozila i izloga

Bavimo se oslikavanjem svih vrsta vozila, zloga i interijera . Iskoristite svoj vozni park i zlog i reklamirajte se.

smolirane 3D naljepnice

3D naljepnice zbog tehnologije izrade i površinskog nanosa smole, otporne su na ogrebotine i vanjske uvjete, a koriste se u raznim primjenama, od brendiranja proizvoda, izrade privjesaka, do raznih drugih primjena u industriji.

Roll up baneri

Vrlo praktični za montažu! Uz Roll Up banner se dobije i platnena futrola sa ručkama za prenošenje i zaštitu od oštećenja i prašine.

Vizitka, akreditacija

Možemo Vam napraviti dizajn ili jednostavno isprintati gotovu na gotovo sve vrste papira i dimenzija.

 

A: F. Tuđmana 29, 10450 Jastrebarsko T: 01/6281-432 | E: fotojaska@gmail.com W: www.foto-jaska.hr

© pintardesign.hr  - izrada web stranica - seo marketing - hosting